Наша продукцiя
Заходи щодо профілактики коронавірусної інфекції (COVID-19) на підприємствах корпорації «Бісквіт-Шоколад»
Бер
17
2020
Наступна новина
Заборонено вхід на територію підприємств особам з ознаками ГРЗ / ГРВІ. 
Закрито доступ сторонніх осіб на  територію підприємства, посилки, листування залишають на прохідній. 
На період епіднеблагополуччя скасовані відрядження, корпоративні заходи в колективах, участь працівників в інших масових заходах . Робочі питання вирішуються в режимі он-лайн. Офісні співробітники частково переведені на віддалену роботу.
При вході на підприємства і протягом робочого дня (за показаннями) здійснюється контроль температури тіла персоналу і представників компаній-партнерів. Особи з підвищеною температурою тіла і з ознаками ГРЗ / ГРВІ усуваються від знаходження на робочому місці і направляються в лікувальні установи . 
При вході на підприємства забезпечена можливість обробки рук шкірними антисептиками за допомогою встановлених дозаторів .
Додатково організовано інформування персоналу виробничого персоналу про необхідність дотримання правил особистої та громадської гігієни: режиму регулярного миття рук з милом і обробки шкірними антисептиками - протягом усього робочого дня, після кожного відвідування туалету.
Збільшена кратність прибирання приміщень із застосуванням дезінфікуючих засобів, особлива увага приділяється дезінфекції дверних ручок, вимикачів, поручнів, перил, контактних поверхонь (столів та стільців працівників, орг. техніки та ін. ), місць загального користування (кімнати прийому їжі, туалетних кімнат та ін. )
Забезпечено п'ятиденний  запас дезінфікуючих засобів для прибирання приміщень і обробки рук співробітників, засобів індивідуального захисту органів дихання (маски, респіратори)
Проводиться регулярне (кожні 2 години) провітрювання виробничих і офісних приміщень 
Організовано приміський трансфер персоналу службовим транспортом. Автотранспорт для перевезення працівників після кожного рейсу провітрюють та дезінфікують.
Заходи щодо профілактики коронавірусної інфекції (COVID-19) на підприємствах корпорації «Бісквіт-Шоколад»